30
Jul

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για επιμήκυνση πέους το 2019;

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για επιμήκυνση πέους το 2019;

Η βελτίωση της σεξουαλικής υγείας, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο!

 

Αισθάνεστε ότι…υπάρχει πρόβλημα στα γεννητικά σας όργανα και θα θέλατε κάτι καλύτερο;

Αν όντως υπάρχει πρόβλημα ή απλά έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, τότε θα πρέπει να βρείτε την καλύτερη επιλογή γύρω από την επιμήκυνση πέους όπου όχι μόνο θα σας προσφέρει ένα μεγαλύτερο πέος αλλά και μια καλύτερη στύση.

 Σε μια μελέτη 350 ανδρών κάτω των 30, όσοι ήταν ικανοποιημένοι από το μέγεθος του πέους τους, είχαν και λιγότερες σεξουαλικές ανησυχίες – και φυσικά καλύτερη απόδοση στο κρεβάτι.

 

Τι πρέπει όμως να κάνετε αν τα πράγματα είναι σκούρα;

Μια επιλογή είναι η ενίσχυση του μεγέθους του πέους με τις διάφορες αλοιφές επιμήκυνσης.

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά, το θέμα όμως είναι ποιο δουλεύει και ποιο είναι ασφαλές για τοπική δερματική χρήση.

 

Τι επιλογές έχετε για την επιμήκυνση πέους και την καλύτερη στύση;

Κατ’αρχήν, πριν αναλύσουμε τις μεθόδους γύρω από την επιμήκυνση πέους, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Οι περισσότεροι άνδρες που νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα με το μέγεθος του πέους τους, στην πραγματικότητα ΔΕΝ έχουν!

Ένα μικρό πέος θεωρείται αυτό που σε στύση είναι μικρότερο από 6 εκατοστά. Αυτό θεωρείται παθολογικά ως μικρό και με πρόβλημα πέος.

Σε διαφορετική περίπτωση, το πρόβλημα είναι μάλλον ψυχολογικό ή ο τρόπος που το χειρίζεστε!

Σε μια μελέτη που συμμετείχαν 90 άνδρες, πάνω από το 80% είχαν υπερεκτιμήσει το μέσο μέγεθος πέους με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι το πέος τους είναι μικρό!

Σημείωση: Οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέγεθος του πέους σας (εκτός αν είναι παθολογικά μικρό). Ένας άνδρας με μέσο πέος και καλή τεχνική, σίγουρα κερδίζει οποιαδήποτε γυναίκα στο κρεβάτι!

Με όλα αυτά κατά νου, αν συνεχίζετε να θέλετε να προβείτε σε επιμήκυνση πέους, εδώ σας έχουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές!

 

Χειρουργική επέμβαση αύξηση πέους

Η χειρουργική επέμβαση αύξηση πέους είναι μια από τις μόνιμες επιλογές βελτίωσης.

Επειδή ένα μεγάλο μέρος του πέους βρίσκεται μέσα στο σώμα, με την χειρουργική επέμβαση αυτό που γίνεται είναι να υπάρχει περισσότερο δέρμα έξω από το σώμα, όταν το πέος είναι χαλαρό.

Για να γίνει αυτό, ένας χειρούργος θα κόψει τους συνδέσμους στη βάση του πέος και θα τους τοποθετήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει το πέος μεγαλύτερο όταν δεν είναι σε στύση.

Η χειρουργική επέμβαση για αύξηση του πέος είναι ιδιαίτερα ακριβή ενώ ενέχει και κίνδυνο επιπλοκών.

 

Συσκευές αύξησης πέους

Η επιμήκυνση πέους μπορεί να γίνει επίσης με διάφορες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο, οι οποίες λειτουργούν με έναν «περίεργο» τρόπο.

Οι συσκευές αυτές τραβούν το πέος προς τα έξω και τεντώνουν τους συνδέσμους.

Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και θα χρειαστεί να φοράτε τη συσκευή για περίπου 6 ώρες κάθε ημέρα ώστε να δείτε κάποια αποτελέσματα.

Το μειονέκτημα με την συγκεκριμένη μέθοδο είναι ότι μπορεί μελλοντικά να βλάψετε τους συνδέσμους και να έχετε ένα ασταθές πέος.

 

Αντλία επιμήκυνσης πέους

Μια άλλη μέθοδος επιμήκυνσης είναι η αντλία κενού.

Αν αντιμετωπίζετε στυτική δυσλειτουργία, ίσως να έχετε συναντήσει συσκευές επιμήκυνσης με τη μέθοδο του κενού αέρα.

Η λειτουργία τους είναι αρκετά απλή και γίνεται ως εξής: Η αντλία πέους προσφέρει ένα προσωρινό αποτέλεσμα, αυξάνοντας στην ουσία τη ροή του αίματος προς το πέος, με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερο.

 

Χάπια επιμήκυνσης πέους

Τα χάπια για αύξηση του μεγέθους του πέους είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ειδικά στις νέες ηλικίες.

Κάθε χάπι έχει τη δική του χρήση και επεμβαίνει διαφορετικά στο ανδρικό σύστημα.

Συνήθως αυτά τα χάπια λειτουργούν όπως τα διεγερτικά και σκοπό έχουν να αυξήσουν την ροή του αίματος προς το πέος σας, με αποτέλεσμα προσωρινά να φαίνεται μεγαλύτερο.

Σε καμία περίπτωση δε συστήνουμε τη χρήση χαπιών για την αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας ή αύξηση του πέους.

 

Κρέμα επιμήκυνσης πέους Titan Gel

Η Titan Gel είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στην επιμήκυνση πέους, καθώς προσφέρει άριστα, μόνιμα αποτελέσματα δίχως αρνητικές παρενέργειες.

Η κρέμα Titan Gel δρα άμεσα στη λειτουργία του πέους και μέσω των φυτικών συστατικών βοηθάει ώστε να πετύχετε μια αύξηση μεταξύ 3-6 εκατοστών με την πάροδο του χρόνου.

Το καλό με την Titan Gel είναι το μόνιμο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η Titan Gel θα σας χαρίσει μόνιμα αποτελέσματα που θα χαίρεστε να.. δείχνετε!

Την κρέμα TitanGel μπορείτε να την προμηθευτείτε από τον επίσημο κατασκευαστή onlineκαι έρχεται στην πόρτα σας μέσα σε μερικές ημέρες.

Η χρήση της είναι πολύ απλή: 1 ή 2 φορές την ημέρα αλείφεται την περιοχή με την κρέμα Titan Gel. Ιδανικά 30 λεπτά πριν το σεξ, καθώς έτσι θα σας δώσει και καλύτερη στυτική λειτουργία.

Στην ιστοσελίδα xxxμπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Titan Gel.

 

Αντιμετώπιση μέσω άσκησης

Υπάρχουν μερικές ασκήσεις και εκτάσεις, που ισχυρίζονται ότι βελτιώνουν το μήκος του πέους.

Οι ασκήσεις λειτουργούν με την ίδια προϋπόθεση που λειτουργεί και η αντλία πέους – ωθώντας ροή αίματος από τη βάση στη κεφαλή του πέους.

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική ένδειξη ότι οι συγκεκριμένες ασκήσεις βοηθάνε στην επιμήκυνση πέους.

Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή καθώς η παραμικρή αβλεψία, μπορεί να φέρει κάποιο καταστροφικό αποτέλεσμα.

 

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς;

Αφού ερευνήσετε όλες τις δυνατές επιλογές για την επιμήκυνση πέους, η καλύτερη επιλογή ανήκει αποκλειστικά σε εσάς!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να πάρετε χάπια επιμήκυνσης δίχως συνταγή γιατρού – αλλά και πάλι θα είναι πολύ δύσκολο να δείτε κάποιο αποτέλεσμα (μόνο προσωρινό, ως μέτρο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας).

Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε την Titan Gel και να δείτε τα αποτελέσματα άμεσα μέσα σε μερικές ημέρες.

Δεν είναι τυχαίο που η Titan Gel είναι η νο1 κρέμα επιμήκυνσης στον κόσμο, με εκατομμύρια άνδρες να την εμπιστεύονται!